Milyen témában kereshetsz?

Leginkább bármivel, de mégis van 1-2 olyan téma, amire én jobban fókuszálok. Ha ezeken felül van igényed, van egy saját témád, akkor se habozz megkeresni. Ha nem is én tudom szolgáltatni rá neked a megoldást, de valószínűleg tudok javasolni, ajánlani szakértőt, akiben megbízok. Apró kérés van, felesleges, vagy hülye kérés nincs – minden kérdés, és kérés számít, főleg neked, de oszd meg velem, hogy nekem is fontos lehessen!


Marketing tanácsadás

Bajban vagy, hogy mit marketingelj? Az aktivitások kivitelezésére nincs szükséged, mert van embered, de nem tudod mit csináljatok, mit írjatok? Beszélgessünk el erről, nézzük meg a témákat, rakjunk össze együtt egy poszt csokrot akár Facebook-ra, vagy beszéljünk arról, hogy kérdőívezd az ügyfeleidet. Mozgassuk meg együtt a csapatodat!


Marketing tervezés

Van témád, tudod miket szeretnél, határozott vagy és céltudatos? Meg az üzleti terv is patent, de hogy tedd mellé a marketing tervet az kissé lehetetlennek tűnik? Tervezzük meg együtt, hogy mely tevékenységek támogatják legjobban az elképzeléseidet, mire van kapacitásotok, és melyik embered mit tud belőle megcsinálni. Gondolkozzunk együtt, hogy érdemes összetenned marketinged.


Események, rendezvények

Szeretnél egy csapatépülést, vagy egy üzleti reggelit, vagy egy szemináriumot tartanál? Legyen az, hogy kutyatápot fogunk bemutatni egy macskás közösségnek 1,5 órában egy meetup keretein belül, vagy az a biznisz partnered számára szervezünk egy közös elegáns vacsorát 10 főre, vagy nyissunk meg egy kiállítást.


Közösségi felületek

Tartalom, tartalom és tartalom a jelszó manapság mindenhol. Tartalomstratégiát és kreatív elhelyezés. Felturbózzuk a közösségi média jelenléted, építve a branded és a Te hírneved. Csináljuk meg okosan!


Blog, szövegírás

Tartalom, tartalom és megint csak tartalom. Nem csak social média, de a blog sem elhanyagolható. Írj, írass, írd ki magadból, blogolj, taníts és edukáld a piacod… legyél Te, akitől tanulnak, legyen a Te céged, aki irányítja az iparág tartalmait. Mutassuk meg nekik!


Hirdetések kezelése

PPC kampányok, banner hirdetések, in-text hirdetések, Facebook hirdetések, Insta és Linkedin… megannyi felület, ahol megjelenhet a céged. Tudod, hogy melyik lenne a optimális az iparágad számára, tudod, hogy hol van a célközönséged? Tudod, hogy hol helyezd el a hirdetéseidet? Vagy hogy egyáltalán mit írj bele ezekbe a hirdetésekbe?


Weboldal

Kell egy felület mindenkinek. Kell egy online névjegy minden cégnek. Még nem akarod túl tolni a weboldalt? Csináljunk egy egyszerű oldalt neked, ahol minden fontos rajta lesz rólad, a termékedről vagy szolgáltatásodról, az elérhetőségeidről és kitesszük a céged a világnak, hogy “Hello, mi is itt vagyunk!”.


Projekt menedzsment

Marketing területén is többször felmerül, hogy egy-egy kampányt az elejétől a végéig végig kell kísérni, koordinálni és irányítani. Betartva a határidőket, a költségkeretet, az emberek munkaidejét és a fejlődési célokat szem előtt tartva intézni a projekt haladását. Nem érdekelnek az apró részletek? Kezeljük egyben!